Blog

Benefiční akce VERBENA SOLIDARIA

V sobotu 7.10.2023 se náš celý tým Platinum Canary zůčastnil benefiční akce Verbena Solidaria , které je už dlouholetým hrdým sponzorem. Tato akce se konala na krásném nádvoří hotelu Bahía Principe Sunlight v Costa Adeje a my jsme tam samozřejmě nemohli chybět. Verbena Solidaria se konala v atmosféře “Fiesta de blanco” s večeří a živým orchestrem.

 Veškerý výtěžek z akce bude použit na financování projektu Asociación Autismo Sur “MI LADO AZUL” a dalších sociálních akcí. Minulý rok se výtěžek daroval onkologicky nemocným dětem, letos se daruje na pomoc dětem s autismem. Výtěžek se použije na vybavení učebny pro psychomotoriku a motoriku. Vzhledem k tomu, že děti s autismem mají z důvodu nedostatku kvalifikovaného personálu a individuálního přístupu menší přístup k inkluzivním sportovním aktivitám, umožní jim tato učebna vykonávat velmi důležité pohybové aktivity zaměřené na zlepšení jejich zdraví a sebevědomí.

Více informací o nadaci Verbena solidaria a jejich činnosti  se dozvíte na jejich webových stránkách https://verbenaclaret.es/ .

A my doufáme, že jako firma Platinum Canary, budeme moci pomáhat i na dále.

Těšíme se na příští rok!

Komentáře

Hledat

Kategorie

Doporučené