Blog

Poznejte budoucnost realit s Platinum Canary na Mezinárodním Realitním EXPO 2024 v Praze

S hrdostí oznamujeme naši účast na Mezinárodním Realitním EXPO 2024, které se koná 12.-13. dubna v Grandior Hotelu v Praze. Tato událost slibuje být kulminačním bodem pro realitní profesionály, investory a nadšence z celého světa.

Promo video k Intrenational Real Estate EXPO Prague 2024

Co očekávat na International Real Estate EXPO 2024

Intrenational Real Estate EXPO 2024 je přední evropskou platformou pro realitní profesionály, investory a nadšence, kde se sdílí znalosti, navazují kontakty a prezentují inovativní projekty.

Co můžete očekávat

  • Inspirující diskuse a přednášky od světových lídrů v oboru.
  • Workshopy a semináře zaměřené na nejžhavější témata a výzvy, kterým čelí realitní trh dnes.
  • Networking s profesionály z celého světa.
  • Prezentace a expozice nejnovějších realitních projektů a technologií.

Platinum Canary na International Real Estate EXPO 2024

Platinum Canary se na International Real Estate EXPO 2024 těší, že vám představí naše nejnovější projekty, které vynikají díky inovaci a designu. Přijďte navštívit náš stánek, kde naši experti budou k dispozici, aby s vámi probrali naše exkluzivní nabídky a investiční příležitosti.

Proč se zúčastnit s námi

Jako přední hráč na trhu s nemovitostmi na Tenerife vám Platinum Canary nabízí jedinečnou perspektivu na investiční příležitosti nejen v této oblasti, ale i na rostoucích trzích po celém světě. EXPO 2024 je ideální platformou pro rozšíření vašich obzorů a objevení nových možností.

Nenechte si ujít tuto příležitost k setkání s námi a k objevování, co nového svět realit nabízí. Zakupte si lístky na veletrh a potkejte se s námi!

Základní informace k akci

  • Datum konání: 12.-13. dubna 2024
  • Místo konání: Grandior Hotel, Na Poříčí 42, Praha 1, Česká republika
  • Čas: Veletrh bude otevřen pro návštěvníky od 9:00 do 18:00 oba dny
  • Program a registrace: Pro podrobný program veletrhu, informace o vystavovatelích a registraci navštivte oficiální webové stránky akce: Inter REE Program

Mezinárodní Realitní EXPO 2024 slibuje být nezapomenutelnou událostí plnou inspirace, učení a příležitostí pro všechny, kdo se zajímají o realitní trh. Připojte se k nám a buďte součástí tohoto výjimečného setkání myslí, srdcí a duší realitního světa. Těšíme se na vás!

Komentáře

Hledat

Kategorie

Doporučené